Over ons


Sinds de start van ons kantoor in 1986  hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd bestaande uit onder andere particulieren, het midden & kleinbedrijf, zelfstandigen zonder personeel, vereniging van eigenaren en directeur grootaandeelhouders. Als gevolg van de toenemende vraag naar geïntegreerde dienstverlening is in 1998 Sanssouci Accountants en Sanssouci Consultants opgericht om een one-stop-dienstverlener te zijn voor onze klanten.

 

Sanssouci is een in Badhoevedorp gevestigd kantoor met dienstverlening op het gebied van Accountancy, Consultancy en Verzekeringen. Door onze geïntegreerde aanpak wordt uw vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken benaderd met als gevolg een effectieve en efficiënte oplossing tegen lage kosten.

 

Wij staan u graag te woord bij het inventariseren van de mogelijkheden om op een efficiënte en effectieve wijze uw zorgen uit handen te nemen, zodat u weer rustig kunt slapen. U kunt van ons toewijding en creativiteit verwachten. Wij verdiepen ons grondig in uw problemen en u kunt van ons een snel en duidelijk antwoord verwachten, zonder u lastig te vallen met allerlei vaktechnische termen. Wij hechten grote waarde aan wederzijds begrip, heldere communicatie, persoonlijke betrokkenheid en doelgerichte oplossingen.

 

Wij willen steeds op de hoogte zijn van uw wensen en verlangens, zodat wij de ontwikkelingen van uw onderneming  op de voet kunnen blijven volgen. Van onze kant zijn wij zeer gemakkelijk benaderbaar en aanspreekbaar via de telefoon, e-mail en msn of gewoon even langskomen.

 

Kortgeleden hebben wij een China Desk Desk opgericht voor al uw vragen en ondersteuning wanneer u zaken doet met China.